Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Beeldjes voor W.O.I op weg naar groot succes (enkele foto's)

donderdag 22 okt 2015

De voorbije week was Hoeilaart duidelijk in de ban van 'CWXRM', het initiatief dat 800 dorpsgenoten wilde mobileseren om elk een beeldje te maken voor de grote 'land art' installatie die eind 2018 in Ieper zal tot stand komen; dit als een overgetelijke herdenking aan de 'Groote Oorlog'. Tot morgen vrijdag 16u kan je je nog mee achter dit initiatief scharen. Kom in het GC Felix Sohiecentrum je persoonlijke beeldje maken. 

Hoeveel beeldjes Hoeilaart uiteindelijk zal gemaakt hebben, houden we nog even stil, maar we kunnen je nu al verklappen dat we op weg zijn een indrukwekkende prestatie neer te zetten.

Woensdagavond liepen we nog even binnen en ontmoetten enkele leden van de jeugdraad en de gemeenteraad  die hun beeldje kwamen boetseren. Een ding is duidelijk, Hoeilaart toont zich van zijn beste kant. Het is bijzonder hartverwarmend om te zien wie er allemaal tijd heeft gemaakt om zijn bijdrage te leveren. 

Nog een dag te gaan en we kennen het eindresultaat. Hoeveel gaan het er uiteindelijk zijn? Dat lees je morgen na 16u op Hoeilander.be. Doe de inspanning en kom langs!

Foto's: JanVA