Autocenter De Rudder investeert fors in diagnose en verbetering van veilige rijervaring!

vrijdag 25 okt 2019

Autocenter De Rudder heeft sinds vorige dinsdag gloednieuwe untramoderne apparatuur in dienst: een laserscanner voor bandenprofieldiepte. Hierdoor kan een exact en gedetailleerd rapport opgemaakt worden van de staat van de banden. De klant krijgt dit rapport en in overleg kan dan bepaald worden welke banden te vervangen zijn en of er al dan niet een uitlijning van de wagen moet gebeuren.

Om dit nieuwe uitbalanceer- en uitlijntoestel te plaatsen, werd een belangrijk deel van de garage volledig gerenoveerd en aangepast. De topmachines zijn een Amerikaanse ontwikkeling en ze zijn de nr 1 in de sector.  Deze Amerikaanse toestellen hebben, omwille van de wagens ginder en op het vlak van knowhow, jaren voorsprong op de Europese.

De investering is noodzakelijk wil Autocenter De Rudder de nieuwe generatie wagens van vandaag de juiste professionele service kunnen bieden.

Vorige dinsdagavond  werd een “afterwork” event georganisserd voor  klanten en collega’s, om deze nieuwe investering voor te stellen. In samenwerking met de leverancier werd, door hun team, aan alle aanwezigen gedemonstreerd, welke de perfecte procedure is om een wagen uit te lijnen en de banden uit te balanceren. Dit team van specialisten formuleerde op een zeer originele manier en in “begrijpbare” taal de materie rond balanceren en uitlijnen van wagens en banden.

Met een hapje en een drankje uit Hoeilaart, een Hoeilaarts biertje: Viridis Vallis, en een wijnselectie van Holar&Isca wijnen werd deze nieuwe investering gevierd.

Proficiat!