Anke Lauwers op 26 maart in de finale van Miss Benelux 2016!

donderdag 21 jan 2016

Meer dan acht maanden geleden berichtten we er al over. Hoeilaart heeft een finaliste in de finale van miss Benelux: Anke Lauwers. Sinds enkele dagen is ook de datum van de finale bekend en Anke Lauwers stuurde ons onderstaand bericht. Duimen doen we al vast want Anke heeft alle troeven in huis om het ver te schoppen.

"Eindelijk is het zover! De finale van Miss Benelux 2016 zal doorgaan op zaterdag 26 maart 2016 in het Aldhem hotel te Grobbendonk. Het afgelopen jaar was voor mij een unieke en leerrijke ervaring. Ik heb veel mensen leren kennen tijdens het voeren van promotie als finaliste van Miss Benelux. Wil je voor mij komen supporteren en mij verder steunen in dit avontuur? Dan kan je altijd met mij contact opnemen via mijn Facebook pagina ' finaliste Miss Benelux 2016 Anke Lauwers '. 

Ik wil ook nog van de gelegenheid gebruik maken om al mijn persoonlijke sponsors ( B&B hippo-droom , Argenta Huldenberg , Nero events , Baviaanwoods, Palazzo Conti A en Spans protection ) te bedanken die het voor mij mogelijk hebben gemaakt om mijn droom tot nu toe waar te maken. Natuurlijk mag ik de organisator van Miss Benelux, Stephanie Moreel  ook niet vergeten alsook de sponsors van Miss Benelux. Vergeet zeker geen kijkje te nemen op de website www.missbenelux.eu."