Actieve tijden voor Filip Sport Cycling Team

woensdag 17 mei 2017

Het Filip Sport Cycling Team schakelt in de maand mei een versnelling hoger. Het begon met het céleste week-end. Sportief hoogstaand met Hoeilaart-Watou of 189km op zondag 30 april en verdeeld over 2 groepen respectievelijk 125km (met de Kemmelberg) en 80km op maandag 1 mei.  Van de Westhoek naar de Douro vallei in Portugal. Het enthousiasme van het Filip Sport Cycling Team is onbegrensd.

Op uitnodiging van X-Bionic werd er vorig w.e. met 11 leden deelgenomen aan de Douro Granfondo, voor allen een primeur. Aangekomen op vrijdag volgde er onmiddellijk een uitvoerige verkenning van 60km en op zaterdag de Medio Granfondo, goed voor 105km en meer dan 2.000hm. Zondag was het D-Day met 155km en 3.127hm op het menu. Een foto impressie vindt men op www.filipsport.com .

Mei is halfweg en de 12de Filip Sport fietsstage komt eraan. Vanaf 21 mei wordt er gefietst langs de Costa Blanca. Met 26 enthousiaste deelnemers. Het aangename weer, de mooie omgeving en de onberispelijke staat van de wegen ... alle ingrediënten zullen aanwezig zijn !

Filip Sport laat de wielen draaien.