Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

25e Nacht vd Jeugd bezorgt Dynamo Wijndaal geen windeieren (fotoalbum)

dinsdag 22 sep 2015

25 jaar geleden, op vrijdag 18 september 1991 organiseerde Dynamo WIjndaal voor het eerst zijn 'Nacht vd Jeugd'. Op het programma toen stonden Leopold III en CCC-System.  Voor die editie was een unieke locatie gekozen: de binnenkoer van het vroegere Felix Sohiecentrum. Een jaar later zou de locatie nog origineler worden want in 1992 was de oude fabriekshal van de houtzagerij Mariën de 'place to be'. 25 jaar later staat de Nacht vd Jeugd er nog altijd als een van de sterkmakers van het Druivenfestival. Vorige vrijdag zat de tent weer overvol en was de ambiance top.

Veel volk, dat betekent ook hard werken, veel pintjes tappen, en een grote opkuis. Gelukkig zorgt dat ook voor een mooi resultaat.

Een dikke proficiat aan Dynamo Wijndaal voor deze 25e verjaardag.

Onze fotograaf was getuige van zoveel fuifgenot en maakte het bijpassende fotoalbum. 

Foto's: KarelVA