100% Hoeilaarts cultuurweekend blijkt succesformule! (albums fototentoonstelling en sfeerfoto's)

dinsdag 04 okt 2016

Het cultuurweekend van het Davidsfonds, vorige zaterdag en zondag, had alle troeven gezet op mensen van bij ons en dat bleek bij het publiek goed in de smaak te vallen. Niet alleen was er de knappe fototentoonstelling met werk van Hoeilaartse fotografen: Jean Baus, Vincent Philips en Kevin Collaer, er was ook het “rhythm&blues@felix”- concert met de Hoeilaarts-Amerikaanse gitarist  “Bill Roseman” (wijk ’t Rot) en het gastoptreden van Nancy en gitarist Lukas Masschelin  (wijk Solheide).

Beiden zullen ook present zijn op het kertsconcert: “Hoeilanders zingen Kerstmis”. De kers op de taart was zonder twijfel de lezing van onze Hoeilaartse ereburger, professor Steven Laureys, die voor een uitverkochte zaal een verhelderend inzicht gaf in de werking van ons brein en het internationaal onderzoek dat hij daaromtrent voert.

Logisch dat bij zo’n grote opkomst ook de boekenbeurs op heel wat belangstelling mocht rekenen.  Dit cultuurweekend was met voorsprong het beste sinds jaren en het Davidsfonds is van plan om nog veel meer Hoeilaarts talent op het podium te krijgen. Niet alleen zijn er tal van interessante Hoeilanders, ook het publiek heeft de smaak duidelijk te pakken.

De foto's die op de tentoonstelling gepresenteerd werden, kan je bekijken door op onderstaande link te klikken.

De volgende activiteit van het Davidsfonds is op donderdag 27 oktober, dan komt Kris De Smet het verhaal vertellen van “De Nieuwe Snaar”.