“Hoeilanders zingen Kerstmis” wordt een uitzonderlijk kerstconcert! - UITVERKOCHT

dinsdag 20 nov 2018

Schrijf zaterdag 22 december alvast maar in je agenda want de zesde editie van “Hoeilanders zingen Kerstmis” belooft een uitzonderlijke belevenis te worden.  Er is een concert om 15u en een om 20u. Opnieuw tekenen de koren Sopraline en Vitamine Z voor de muzikale prestaties, begeleid door het trouwe live orkest.

"Hoeilanders zingen Kerstmis” is een typisch Hoeilaarts concert met een unieke formule die jonge mensen de kans geeft het beste van zichzelf te geven. Wie houdt van tv-programma’s als “Britain’s got talent” of “The Voice” zal ongetwijfeld genieten van zoveel eigen talent.  

Na de meer dan lovende kritieken over het jubileumconcert 2016 was de keuze snel gemaakt. Voor de zesde editie zou de inzet nog groter worden. Dat vertaalde zich in nog meer repetities die reeds begin april van start gingen. Het koor Sopraline bestaat voor dit concert uit 29 leden, mooi verdeeld over sopranen, alten en baritons. Het programma omvat  zowel meerstemmig koorwerk als schitterende solo’s, overgoten met een warm en hartelijk kerstsausje.

“Hoeilanders zingen Kerstmis” wordt geen klassiek kerstconcert. Het repertoire gaat van de bekende kerstliedjes in diverse talen, over een prachtige reeks Disneyliedjes tot, vooral bij de solo’s, hedendaagse pophits. Laat je verrassen en beleef een Hoeilaartse kerst zoals nooit tevoren. Deel 1 en 2 starten met het optreden van het kinderkoor van de Sint-Clemensschool, Vitamine Z.

Door de voorlopige stabiliteitswerken in de Sint-Clemenskerk wordt het podium verplaatst naar de grote ingang zodat iedereen alles optimaal kan volgen. Het wordt een hele verhuis die uiteraard rekening houdt met de wettelijke veiligheidsnormen.

Zoals bij de vorige edities is veel geïnvesteerd in licht en geluid. De beste professionals worden ingezet om er een onvergetelijke avond van te maken. Om het geheel mooi af te werken wordt na het concert een glaasje cava en ovenvers kerstgebak aangeboden door AD Delhaize en bakkerij Linda Vandervaeren. Dit evenement kan ook rekenen op de stevige steun van het weekblad “De Serrist”, verzekeringskantoor Elsbeth Laureys, dakwerken Luc De Kock, containers en mazout Soret, transport Van Caudenberg-Debrouwer, autocenter De Rudder, fietsenspeciaalzaak Filip Sport, architecten Blanco en industriële vaatwasmachines Winterhalter.

Kaarten zijn te koop bij Mimi’s Optiek en in het GC Felix Sohie.  In voorverkoop betaal je €13 en aan de kassa €15. De verkoop verloopt vlot dus stel je aankoop niet uit!

“Hoeilanders zingen Kerstmis” is een typisch Hoeilaarts concert met een unieke formule die jonge mensen de kans geeft het beste van zichzelf te geven. Wie houdt van tv-programma’s als “Britain’s got talent” of “The Voice” zal ongetwijfeld genieten van zoveel eigen talent.