Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zondag solidaire maaltijd voor Broederlijk Delen- Senegalese keuken

maandag 31 mrt 2014

De federatieploeg van de parochies Hoeilaart en Jezus-Eik nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de Solidaire Maaltijd ten voordele van Broederlijk Delen.
Met de steun van Wereldwinkel en Gros Hoeilaart.
SOLIDAIRE MAALTIJD
12 uur: aperitief, aangeboden door de Wereldwinkel
12.30 uur: lekker buffet met Senegalese gerechten

  • Uiensoep op Senegalese wijze
  • Hoofdschotel: Thiébou Yapp (stoofschotel met varkensvlees) 
  • Bananenijs met karamel 

Prijs: 20 euro (aperitief en koffie inbegrepen); kinderen en jongeren onder de 12 jaar: 12 euro. INSCHRIJVEN Vooraf inschrijven is ten zeerste gewenst en liefst voor 2 april: - telefonisch bij Jacqueline Brenart (tel. 02 657 43 33 of gsm 0476 21 26 88) en Pierre Van der Stockt (tel. 02 657 10 49); - schriftelijk met een mededeling in de bus van de pastorijen of per e-mail prnuyts@scarlet.be.
 
BROEDERLIJK DELEN 2014
Dit jaar staat Senegal centraal in de campagne van Broederlijk Delen. Senegal is bij velen bekend van de vroegere sensationele autorally Parijs-Dakar. Zoals de woestijn die doorkruist werd, is de realiteit achter de beelden echter genadeloos hard. 75 % van de Senegalezen leeft van de landbouw, terwijl er een nijpend tekort is aan water en de gronden uitgeput zijn. Vele jongeren trekken daarom noodgedwongen naar de stad, op zoek naar een job, maar ook daar is het overleven. Door te investeren in duurzame familiale landbouw helpt Broederlijk Delen jongeren hun eigen toekomst te 'planten'.