Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zo reinigt aannemer INFRABEL de straten!

donderdag 08 aug 2013
play video

Donderdag 8 augustus - Om 17u45 vandaag, ter hoogte van de Guldensporenlaan op 't Rot werd dit filmpje gemaakt. Het toont een aannemer van INFRABEL die in opdracht van INFRABEL de straten reinigt. Dat deze 'vriendelijke' man, die dreigde onze camera af te pakken en ons een pak voor ons broek te geven, het vuil enkel van de straat naar de tuinen en huizen van de omwonenden duwt, is te gek om aan te zien. Is er nu niemand die een halt kan roepen aan dit ongelooflijk ridicuul gebeuren. Leven we nog in de Middeleeuwen?
 
Vroeger kwamen geregeld grote bezemwagens met nat water de straten reinigen maar blijkbaar kost dat weer te veel en vindt INFRABEL het beter dat al dat vuil in dit zomerweer bij de mensen thuis binnenwaait.
Foei INFRABEL!!!
 
Het kan dus nog altijd erger dan men denkt!
 
Klik hier voor een tweede nog duidelijker filmpje!
 
Met dank aan André.