Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zeven Hoeilanders springen mee de IJse in

zondag 08 jul 2012

Zondag 8 juli - Klokslag 15 uur sprongen een zestigtal streekgenoten Overijse de IJse in, in het kader van "BIG JUMP 2012", de actie die overal" in Europa op hetzelfde moment plaatsvindt. "Big Jump" is een actie voor iedereen die propere en levende rivieren wil.  
Meer info over de actie, vind je door hier te klikken.
 
Tussen de moedige duikers ontwaardden wij een zevental Hoeilanders die, omdat de IJse in Overijse iets te klelin is, de visvijver aan 't Kasteeltje indoken.

Volgens onze Hoeilanders as het water best aangenaam qua temperatuur. De vissen en de modder nam iedereen er graag bij. De deelnemers waren in ieder geval blij met deze duik het statement voor properde rivierlopen te hebben uitgedragen.