Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ZATeam loopt Paris-Versailles

maandag 27 sep 2010

Bijzonder geslaagd Parijs-weekend. Het ZATeam nam zondag voor de eerste keer deel aan de loopwedstrijd Parijs-Versailles, een wedstrijd over een afstand van 16 km. De organisatie was schitterend. Onze bus speelde het klaar van onze lopers aan het vertrek af te leveren, aan de voet van de Eiffeltoren.

Er werd gestart in golven van 350 lopers per minuut, iedereen kon lopend vertrekken zonder gehinderd te worden. Het prachtige maar zwaar parcours liep deels langs de Seine, richting het prachtige kasteel van Versailles. Onderweg diende er wel een beklimming over 1 km met 100 m hoogteverschil overwonnen te worden wat onze lopers moeiteloos deden. Aan de aankomst stonden onze supporters klaar om hen op te vangen. Wat geen andere bus kon, deed de ZATeam-bus wel.

Een plek op 200 m van de aankomst vinden, naast de kleedkamers en douches en waar ook kon gepicknickt worden.

Waar zaten die andere 24000 lopers? Wat een luxe ! De komende dagen horen jullie vast wel nog een paar anekdotes op training. De afwezigen hadden ook dit keer ongelijk!

Voor meer info: www.zateam.be