Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zap Mama zorgt voor waardige opening (fotoalbum)

zaterdag 17 sep 2011

Zaterdag 17 september - Men heeft er lang moeten op wachten maar ons geduld werd meer dan beloond. EIndelijk bracht het openingsconcert opnieuw de kwaliteit, een druivenfestival waardig.
Het kerncomité had er alles aan gedaan om de sporthal te doen vergeten. De zaal was haast niet te erkennen dankzij een stijlvolle en gezellige aankleding die een wereldvedette als  Zap Mama het verdiende gastvrije theater bood.
 
Wij hebben het al vaak geschreven.  Wie op zoek gaat naar kwaliteit, wordt altijd beloond. Zap Mama kwam, zag en overwon. Voor het eerst in de geschiedenis van het openingsconcert begon het talrijk opgekomen publiek zowaar in de gangen mee te dansen. De Afrikaans getinte muziek en de meeslepende ritmes lieten niemand onberoerd. De muzikanten wisten duidelijk waar ze mee bezig waren!
 
Dat een mix van culturen altijd een extra boost geeft, bewees "Marie Daulne", de frontzangeres van Zap Mama, met een unieke versie van "Parole, Parole", een Frans nummer dat ooit door Dalidah en Alain Delon tot een een superhit werd gemaakt.
 
Dit was een onvergetelijke avond, in de traditie van de vele grote klassieke openingsconcerten, Toots, the Celtic Tenor en Scala. Een dikke proficiat.
 
En nu die kwaliteit maar vasthouden!