Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zalige zondag met 'Polk' ondanks mooie weer binnen (enkele foto's)

zondag 29 jul 2012

Zondag 29 juli - Voor wie de muzikale overvloed van gisteravond naar nog meer smaakte, was er vandaag de tweede aflevering van "Zalige Zondagen" met op het programma de  groep "Polk' (een samenvoeging van pop en folk). En dat is ook wat het publiek te horen kreeg: bekende popdeuntjes zoals o.a. "The Final Countdown", "The Eye of the Tiger", We Will Rock You", "Popcorn" met als afsluiter het thema van de "Muppet Show".
 
Knap gedaan van de vier muzikanten van "Polk" om al die bekende deuntjes kundig te arrangeren tot vrolijke volksmuziek. Eigenlijk niet zo onlogisch want de muzikale structuur van beide genres ligt zeer dicht bij elkaar, het gaat tenslotte om populaire (volkse) muziek.
 
Jammer dat, ondanks het mooie weer, ook deze tweede "Zalige Zondag" in de theaterzaal van het Sohiecentrum doorging. Er was vandaag nochthans geen regen voorspeld. Hierdoor verliest "Zalige Zondagen" wel veel van zijn charme.
 
De volgende Zalige Zondag gaat door op 12 augustus en biedt een kinderprogramma met de "Jeuk Liveband for Kids".