Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Wereldwinkeldag 2011

woensdag 05 okt 2011

Van 5 tot 15 oktober 2011 is het Week van de Fair Trade Oxfam-Wereldwinkels zet op zaterdag 15 oktober zijn beste beentje voor met de Wereldwinkeldag.

Die dag is er in de WereldWinkel Hoeilaart van alles te beleven: heerlijke proevertjes, een spelletje, enkele afgeprijsde artikelen, tijd om rustig rond te kijken en natuurlijk zoals altijd een gul onthaal. Bovendien wacht iedereen die langskomt, een klein geschenkje en een drankje om te klinken op de 25ste verjaardag van onze Hoeilaartse wereldwinkel.

Tevens verloten we op 15 oktober een goedgevuld rijstpakket. Kom langs en waag je kans! In de winkel krijg je een douche van fairtraderijst uit Thailand. Niet letterlijk natuurlijk! Wel willen we dit lekkere, gezonde en duurzame product alle aandacht geven die het verdient.

Waarom het deze verdient, begrijp je meteen als je het verhaal achter deze rijst leest. En verder besteden wij deze dag uitgebreid aandacht aan de campagne GROEI.