Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Wereldkampioenschap Tang Soo Do in USA

donderdag 18 aug 2011

Met 5 geselecteerde deelnemers vertrokken Meester Sven Gaethofs en Johan Stakenborg van de Hoeilaartse Tang Soo Do Moo Do Academy naar de wereldkampioenschappen Tang Soo Do. 
Dit tweejaarlijks evenement vond plaats in Disneyworld, Florida, Amerika van 11 t/m 14 Augustus 2011. 
 
Hierbij de resultaten van onze deelnemers:
Cloe Vandervaeren 1 X goud
Benoit Vandervaeren 2 X brons
Gaetan Matthys 1 X Zilver

Tom Deceuster moest zich tevreden stellen met een 4de plaatse op 2 tiende van een punt van Benoit Vandervaeren die brons behaalde in dezelfde categorie. 2 tiende van een punt is een heel klein verschil in detail van afwerking en toch is dit een zeer knappe prestatie van Tom want hij is zwarte band 1ste Dan en Benoit is 3de Dan want toch minstens een verschil maak van 5 jaar ervaring en training meer. 
 
Dit totaal van 4 medailles voor maar 5 Belgische deelnemers is een schitterend resultaat en geen enkel ander land deed percentueel beter. 
 
Voor info en fotomateriaal kan u een kijkje nemen op www.tangsoodo.be