Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Weinig belangstelling voor eerste 'Hoeilaart Zomert' (enkele foto's)

donderdag 17 jul 2014

Donderdag 17 juli - De eerste editie van 'Hoeilaart Zomert', het vroegere 'Zalige Zondag' in een organisatie van de cultuurraad kon maar op weinig belangstelling rekenen. Een zware regenbui rond 17 uur zal niemand echt gemotiveerd hebben om naar het centrum af te zakken. De Braziliaanse klanken van 'Takatuka' hadden wel alles in huis om de WK finale op te warmen, het grote scherm kwam er niet. Blijkbaar was de serre van het GC Felix Sohie geen optie om de voetballiefhebbers te ontvangen. Die vonden hun weg dan maar in de café' waar Duitsland - Argentinië wel te volgen was.
 
Klik hier voor het verdere programma van "Hoeilaart Zomert!".
 
Foto's: KevinCO