Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Week van de senior" meer dan geslaagd (fotoalbum)

maandag 25 nov 2013

Maandag 25 november - Met een kaas, wijn- en dansavond werd de "week van de senior 2013" succesvol afgesloten. Voorzitster Gilberte Marchand van de seniorenraad mag tevreden terugblikken op een week vol activiteiten waarvoor telkens veel volk kwam opdagen. Na de opening met de Bonanza's was het maandag sport en quiz, dinsdag en woensdag de uitstap naar Luik ... De hele week door dus boeiende en toffe activiteiten met als finale, vrijdagavond in het Lindenhof: kaas, wijn en dansen. Tot in de late uurtjes werd er geswingd. Het was een prima verzorgde avond en er werd plezier gemaakt.
 
Wie wekelijks contact wil met de senioren kan elke maandagnamiddag terecht in de cafetaria van het GC Felix Sohie.
 
Je bent al senior vanaf 55 jaar!
 
Een dikke proficiat aan al wie meewerkte aan een bruisende week!