Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Waversesteenweg minstens een week afgesloten (ook voor voetgangers en fietsers !?!)

vrijdag 17 feb 2012

Vrijdag 17 februari -  Het grote gat in het wegdek van vorige maandag, veroorzaakt door een stevig waterlek, zorgt er nu voor dat de Waversesteenweg sinds deze namiddag volledig is afgesloten voor alle verkeer. De herstellingswerken zijn gepland voor volgende week en zouden een week duren.
 
Het verkeer wordt omgeleid via de Jozef Kumpsstraat en de Tenboslaan. Eigenaardig genoeg worden, zoals je op de foto kan zien,  ook voetgangers en fietsers verplicht om deze gigantische omweg te maken. Raar maar waar! Wij zijn benieuwd hoe creatief de Hoeilanders hiermee gaan omspringen !?!