Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Voortrekkers winnen "Het Hele Dorp" (opnieuw)! (fotoalbums)

maandag 28 apr 2014

Maandag 28 april - Mooi weer, veel deelnemers, jong en oud en een supervriendschappelijke sfeer: de 10de editie van "Het Hele Dorp" (nieuwe stijl) was weer een onvergetelijk topgebeuren. 11 ploegen hadden zich ingeschreven en na het websitespel en het voorspel stonden gisteren nog vier reeksen op het programma, de spelen voor volwassenen en kinderen, het eindspel en de quiz, samen goed voor 80 punten.
 
De hele dag verliep zoals gebruikelijk, vlekkeloos, en het eindspel was er eentje op de duimen van af te likken. Met een ruime voorsprong van 5 punten, wonnen ook dit jaar de  Voortrekkers met 109/120, tegenover 104 voor de oudleiding Chiro. De derde plaats was voor 5 voor 12. De volledige uitslag kan je onderaan downloaden.
 
"Het Hele Dorp" is "Hoeilaart op z'n best" en de stuurgroep die elk jaar de verantwoordelijkheid opneemt om dit dorpsgebeuren te organiseren verdient een dikke pluim. Proficiat voor deze 10de editie!
Over enkele dagen vind je op Hoeilander.be ook wat videofragmenten van gisteren.
 
Foto's: KarelVA en JanVA
 
Klik hier voor het fotoalbum voormiddag en middag!
Klik hier voor het fotoalbum namiddag en avond!

BijlageGrootte
PDF icon Scorebord Het Hele Dorp 2014.pdf22.3 KB