Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Volle tent voor Nerorock (fotoalbums)

woensdag 18 sep 2013

Woensdag 18 december - We schreven het al in andere berichten, overal was dit jaar veel volk, en dus ook op Nerorock. De stevige affiche zal daar zeker voor iets tussengezeten hebben. Het programmeren van De Nieuwe Snaar was zonder twijfel een prima zet om het juiste publiek aan te trekken en Absynthe Minded tilde het festival een heel stuk hoger. Al viel deze groep live toch wat tegen. Het geluid klopte niet echt en dat is jammer, maar dat ligt zeker niet aan de organisatoren die er alles hebben aan gedaan om Nerorock succesvol te maken. Nerorck 2013 was zonder twijfel een meer dan schitterende editie.
 
Wij hebben wat foto's van vooral de laatste drie groepen en enkele sfeerbeelden in en rond de tent en het scoutsdorp.
 
Foto's: KarelVA
 
Klik hier voor de foto's van de groepen!
Klik hier voor iPad en download! 
 
Klik hier voor de sfeerbeelden!
Klik hier  voor iPad en download!