Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Volle ambiance tijdens Vlaanderen Zingt 2012 (groot fotoalbum)

zondag 08 jul 2012

Zondag 8 juli - 't Was een juiste gok gisteren om "Vlaanderen Zingt" niet in het park te laten doorgaan want op een zeker moment viel de regen met bakken uit de hemel. De hele liedjeskermis vond plaats in het Felix Sohiecentrum en net als vorig jaar kwam er heel wat volk opdagen dat met volle teugen genoot van het meezingen (of schreeuwen).
 
De mix van populaire liedjes met als hoogtepiunt de zakdoekdraaier "Lac du Connemara" werd door ceremoniemeester en ambiancemaker, Olivier Dewit, aan elkaar gepraat, geruggesteund door het gelegenheidskoor van Hoeilaartse 'sterren van de dag'. 
 
De formule doet het elk jaar opnieuw bijzonder goed, al waren de meesten het erover eens dat een warme zomeravond in het park zeker een meerwaarde heeft. Volgend jaar beter weer en dan komt ook dat weer in orde.
 
Foto's: JanVA
 
 Wil je onze foto's downloaden voor persoonlijk gebruik, klik dan hier voor de uitleg hoe dat in zijn werk gaat.