Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Volkscross en Felix Sohieloop: de uitslagen (fotoalbum en video) - UPDATE

zaterdag 04 mei 2013
play video

Zaterdag 4 mei - Ze waren met meer dan 500, de sportievelingen die gisteren de volkscross, de Felix Sohieloop en Start to Run liepen. Een ideaal loopweer zorgde voor puike prestaties en een prima sfeer. De volkscross werd gewonnen door Kim Van Caudenbergh in 10:55, gevolgd door Ignace Verhaeghe in 10:57 en Gunter Neirinck in 11:003. De eerste vrouw was Hanna Verbruggen, 10de in 12:24.
 
Uitzonderlijk veel kinderen schreven dit jaar in en behaalden puike prestaties. Dat belooft voor de scholencross van woensdag.
 
De Felix Sohieloop werd gewonnen door Seppe Odeyn in 38:01, gevolgd door Niels Rondou in 38:16 en Christophe Neyrinck in 38:36. Eerste vrouw was Liesbeth Monsecour, 54ste in 45:17.
 
Alle klassementen vind je hieronder in PDF. 
Klik hier voor het fotoalbum Volkscross
Klik hier voor het fotoalbum Felix Sohieloop
Klik hier voor de foto's van de prijsuitreiking