Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Videosfeerbeelden van de Steegjesrace (video en fotoalbum)

donderdag 20 sep 2012
play video

Donderdag 20 september - Na de foto's nu ook de vidoebeelden. Wij filmden op enkele locaties, allemaal op de linkeroever van de IJSE. De beelden geven het wedstrijdverloop niet weer, enkel de sfeer en de deelnemers met op het einde een kort interview met twee Hoeilanders: Karel Rowies en Sam Vanderstraeten.

Dat de steegjesrace van maandagavond een schot in de roos was, dat wist je al. Zoals beloofd willen we je graag de uitslag geven, maar, er is wat misgelopen bij het noteren van de rangschikking. De gedubbelde renners werden niet uit koers gehaald wat voor verwarring gezorgd heeft bij de aankomst. Voorlopig is het slechts mogelijk de eerste negen te geven: 
 
Uitslag Steegjesrace (onder voorbehoud) :
1/ Jeffrey Doornbusch (Breda, Filip Sport)
2/ Alain Demunter (Huldenberg)
3/ Karel Rowies (Hoeilaart)
4/ Danny Van Looy (Aartselaar, Filip Sport)
5/ John Vanderdood (Hoeilaart, MTB Overijse)
6/ Jelle Vanton (Overijse, MTB Overijse)
7/ Benny Guns (Sint-Agatha-Rode)
8/ Filip Lauwers (Hoeilaart, Filip Sport)
9/ Chris Borremans (Tremelo, Filip Sport)

1ste dame : Sylvie Uytendaele (Antwerpen, Filip Sport)
 
Toch nog een dikke proficiat voor de bedenker van deze knappe wedstrijd. Eindelijk een echt nieuw idee dat onmiddellijk een publiek heeft. De reacties zijn zeer positief dus kan het niet anders dan dat er volgend jaar een tweede editie komt.
 
Voor de foto's zorgden KamielVA en KarelVA.
 
Lees ook dit bericht. Klik hier!