Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Veel volk op infovergadering van CM

dinsdag 24 jul 2012

De Christelijke Mutualiteit had vandaag dinsdag, op vraag van gemeenteraadslid Alain Borreman, een info-vergadering gepland over de sluiting van het CM-kantoor in Hoeilaart.Dat deze sluiting de leden van de CM verontrust, bewees de grote opkomst in de Olympiazaal van het Lindenhof. Bij een kop koffie konden de mensen alle (ook vervelende) vragen stellen. Wat ze ook deden.
Er ontstond dan ook een vinnige discussie waarbij vele Hoeilanders, tevergeefs, pleitten voor het behoud van het kantoor. Er werden echter ook nuttige voorstellen gedaan waarvan de directeur van de CM beloofde dat hij deze zou voorleggen.
Tenslotte werd ook bekend dat de postbus van de CM verhuist van het oude kantoor naar de muur van de apotheek "Aan de Waterkant" (zie foto). De CM stelt ook voor om in Hoeilaart ergens een 2de bus te hangen. Waar deze zou komen is nog niet helemaal bepaald.