Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vandalen vernielen 'Dumberg' kapel

woensdag 01 sep 2010

De voorbije dagen hebben vandalen hun slecht karakter uitgewerkt op het "kapelleke van den Dumberg" op de hoek van de Engelselaan met het fietspad naar Groenendaal. 

Deze kapel werd in de jaren '90 opgericht door Paul Desmaels en was toegewijd aan Maria. Paul, een pionier van Radio Zoniën stierf op jonge leeftijd en de familie koesterde dit kleine oord van devotie. In de wijk werd de plek vaak bezocht door verscheidene mensen die er troost en steun zochten. 

Wie de daders zijn, is op dit ogenblik niet bekend maar zoveel destructief gedrag was voor niets nodig. De kapel stond in niemands weg.