Vandaag tweede jobbeurs Druivenstreek, ditmaal in het GC Felix Sohie!

vrijdag 20 sep 2013

Voor het tweede jaar op rij, organiseren de gemeenten Hoeilaart en Overijse een gezamenlijke jobbeurs. Deze keer vindt de beurs plaats in onze gemeente: op dinsdag 1 oktober 2013, van 13 tot 17 uur, in het GC Felix Sohie.
Werkzoekenden krijgen er de kans om met een 20-tal werkgevers kennis te maken. Zij krijgen de gelegenheid om hun interesse en motivatie te tonen aan bedrijven die momenteel nieuwe werknemers zoeken. Het gaat om kleine en grotere bedrijven en handelaars uit Hoeilaart, Overijse en de regio. De meeste werkgevers zullen zelf aanwezig zijn met een stand, andere werkgevers zullen de informatie over hun vacatures op de beurs ter beschikking stellen. 
Ook de de VDAB neemt deel aan de beurs. Behalve informatie over vacatures, geven de VDAB-consulenten ook tips en advies over het opstellen van een cv en over hoe best te solliciteren.
 
Schoolverlaters, toekomstige schoolverlaters, mensen die hun job kwijtraakten en/of op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, … alle geïnteresseerden zijn welkom. Zij brengen best hun cv mee!
 
Lokale handelaars die op zoek zijn naar personeel, mogen nog steeds hun vacatures bezorgen. Voor meer informatie kunnen zij terecht op het nummer 02 658 28 42 (dienst Sociaal Beleid Hoeilaart).