Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Van wie is deze container? (politienieuws)

vrijdag 11 jul 2014

Vrijdag 11 juli - Container achtergelaten langsheen de Overijsesteenweg in Hoeilaart. Sinds een paar dagen werd er een container achtergelaten op de parkeerstrook langsheen de Overijsesteenweg in Hoeilaart. Tot op heden kon de eigenaar of de verantwoordelijke ervan niet geïdentificeerd worden. Wie er meer informatie over heeft kan de politie van de Druivenstreek verwittigen op het nummer 02 769 69 30.
 
Autoslot stukgebroken in Hoeilaart
Tussen woensdag  9 juli 23.00 uur en donderdag 10 juli 07.30 uur werd er gepoogd in te breken in een auto in de IJzerstraat in Hoeilaart. De VW Passat stond  geparkeerd achteraan de woning. Het slot van het voorportier werd stukgebroken maar de dader slaagde er niet in de deur te openen.
Inbraak in een manege in Hoeilaart
Tijdens de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 juli rond 02.30 u werd er ingebroken in een manege langsheen de Brusselsesteenweg in Hoeilaart. De daders braken aan de achterkant een raam open om langs de kantine binnen te geraken.