Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Twee weekends wegenwerken

woensdag 01 sep 2010

Stationstraat en gedeelte van Hoeilaartseweg worden heraangelegd
 
Hoeilaart - In het kader van het GEN-project op spoorlijn 161, heeft Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, sinds april een werf ter hoogte van Bakenbos.
 
Omwille van het zwaar vervoer naar en van de werf, worden de Stationstraat en de Hoeilaartseweg (tussen de Waversesteenweg en de Stationstraat) heraangelegd. Deze werken zullen plaatsvinden in drie fasen:
 

  • vrijdag 3 september van 12 tot 21 uur, zaterdag 4 september en zondag 5 september van 7 tot 16.30 uur: verwijderen van kasseien, uitgraven, nivelleren, leggen van geotextiel en onderfundering.
  • vrijdag 10 september van 12 tot 21 uur en zaterdag 11 september van 7 tot 16.30 uur: leggen van fundering
  • maandag 13 september van 13 tot 20 uur: asfaltering (2 lagen).

 
Tijdens deze werken worden de betrokken straten afgesloten voor voertuigen.
Een omleiding is voorzien via de Schimpstraat. Het voetpad in het deel van de Hoeilaartseweg zal blijven liggen, zodat de bewoners tijdens de werken hun woning altijd te voet kunnen bereiken. 
 
Wie meer inlichtingen wenst kan terecht op het gratis nummer 0800 55 000 (elke dag van 7 tot 22 uur) of via het mailadres info.projecten@infrabel.be.