Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Twee Hoeilanders op handelsmissie

zondag 05 sep 2010

Op 18 september 2010 vertrekken de Hoeilanders Vic Laureys en Jaak Pijpen naar China. Zij maken deel uit van een handelsmissie met als doel om Vlaams-Brabant als technologische topregio te promoten.

De handelsmissie is een initiatief van VOKA - Kamers van Koophandel Vlaams-Brabant, in samenwerking met de Provincie Vlaams-Brabant, Flanders Smart Hub, Group T, de Katholieke Universiteit Leuven en de Vrije Universiteit Brussel.

Deze missie start in het nieuwe economische centrum van de provincie Sichuan, de stad Chengdu, waar talrijke buitenlandse bedrijven gevestigd zijn en voorziet ook een bezoek aan de wereldtentoonstelling Expo 2010 in Shanghai, een mega-evenement met maar liefst 200 deelnemende landen.

De netwerkmissie, onder leiding van voormalig eerste-minister Jean-Luc Dehaene, wordt afgesloten in de hoofdstad Bejing.