Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Tuindecoratie gestolen!

dinsdag 29 okt 2013

Dit bericht kregen wij vandaag binnen!   Ik had graag een melding gedaan over criminaliteit in onze gemeente. Zo is iedereen verwittigd en kunnen maatregelen genomen worden. Het is weer zover, er wordt tuindecoratie gestolen.
Je moet maar het lef hebben om decoratie, door een kind gemaakt en degelijk bevestigd te komen wegnemen. Zeker niet het werk van snotapen of ze moeten hulp gekregen hebben van groteren.
Trouwens een rietenbak gevuld met pompoenen kan een kind zomaar niet dragen, en ook een ijzeren kandelaar van 55 cm grootte, is veel te zwaar.
Het moet in het WE van 25/10 tot 28/10 gebeurd zijn. Bij deze ben je dus gewaarschuwd, als trouwe belastingbetaler wordt je ook nog van het geluk van je eigen kinderen beroofd.
Waar gaat dit naar toe?
 
Binnenkort is het kerst en zullen alle tuinen volstaan met kerstverlichting en -bomen. Veel van al dat moois zal het werk zijn van kinderen. Laat a.u.b. de kleine kinderhartjes niet bloeden. Blijf van de tuindecoratie af !!!!
 
Bedankt
 
Nadia T.