Tros schittert met "De Revue" (fotoalbum)

zaterdag 15 mrt 2014

Zaterdag 15 maart - De viering van 35 jaar toneelgroep TROS werd gisterenavond diudelijk in de verf gezet met de première van SHOW TIME, de revue: een wervelende show waarin alle ervaring die de voorbije jaren werd opgedaan, knap aan bod kwam. Er is op geen EURO gekeken,  dit verjaardagsgala breekt alle records qua kostuums, decors, aantal deelnemers en vooral qua talent en showgehalte. 
 
Toneelgroep Tros slaagt er steeds in om iedereen boven zichzelf te laten uitstijgen, om de kwaliteiten, of het nu zang, dans, acteren, decorbouw, maquillage, catering ... is, in de ploeg zodanig aan te wakkeren en te stimuleren, dat uit iedereen het beste gehaald wordt. Dat voor de begeleiding een beroep gedaan wordt op professionals is een ongelooflijke meerwaarde en voor de spelers een unieke kans om zichzelf te leren ontdekken. 
 
Dat Tros het budget voor dergelijke producties steeds opnieuw rond krijgt, verdient meer dan een pluim.Het levenswerk van Willy Vanpee, een dergelijke vereniging 35 jaar lang doen groeien en openbloeien tot ongekende hoogten, in welke moeilijke omstandigheden dat soms ook moet gebeuren, is uniek. Willy mag niet alleen fier zijn op deze prestatie, hij mag vooral overgelukkig zijn dat hij in die lange periode honderden spelers zichzelf heeft doen ontdekken en de motivatie en de kracht gegeven heeft om alles uit te kast te halen, om te durven en te doen.Met deze nieuwste productie is het geen moment vervelen. Het is werkelijk SHOWTIME: genieten van begin tot einde.
 
Hoeilander.be wenst de hele Trosploeg een dikke proficiat.
 
Wil je ontdekken tot wat amateurs in staat zijn, dan is er maar een plek waar je de volgende dagen naartoe moet:
 
CC Den Blank15, 21 en 22 maart om 20 uur, 16 maart om 15u.Er is nog plaats.Kaarten via www.denblank.be, boekhandel De Kelle, cafetaria Den Blank, Jeanine Streulens (02 657 13 48).Gewoon doen!
 
Voor meer info, klik hier!
 
Foto's: JanVA
 
Klik hier voor een beknopt fotoalbum!
Klik hier voor een beknopte fotoshow!