Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Topaffiche zette Nerorock stevig op de kaart (fotoalbum)

donderdag 25 sep 2014

Donderdag 25 september - Nerorock mag dan wel een bescheiden popfestival zijn, met namen als Raymond van het Groenewoud, the Skadillacs en Zornik kwam toch een stevige affiche naar Hoeilaart en het publiek had er duidelijk zin in. De tent zat vol wanneer good old Raymond zich van zijn beste kant laat zien en dat is zonder twijfel 'live'. Het publiek was vooraf al op temperatuur gebracht door The Skadillacs die super waren.
 
Na Raymond sloot Zornik Nerorock 2014, een evenement om met plezier aan terug te denken, behalve dan misschien aan de klank. Wat was dat vorig weekend met de klank in de tent? Elk optreden, zowel op vrijdag, zaterdag of op Nerorock, had te kampen met stuntelende geluidstechnici (professionals) die de nochthans dure en degelijke geluidsinstallatie niet getemd kregen. We hoorden iedereen klagen. Niet over het volume maar vooral over de kwaliteit.
 
Vreemd dat het op dit niveau, met die budgetten, toch nog zo fout kan gaan. Voor zover wij weten was er op dat deel van het budget immers niet gespaard. Het zal dus zeker niet aan de organisatoren gelegen hebben. Volgend jaar beter?