Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Tom De Rudder ontroert! (video)

zondag 08 mei 2011
play video

We hadden het al aangekondigd. Het aperitiefconcert van de Meifeesten had een mooie affiche. Tom De Rudder, pianist uit eigen dorp, lokte heel wat publiek naar de veel te kleine trouwzaal van het gemeentehuis.
 
Voor Tom was het de eerste keer dat hij een concert voor een stil publiek speelde. Begrijpelijk dat de zenuwen wat gespannen waren. Geoefend was er de voorbij weken meer dan voldoende en met de Steinway piano onder de vingers werd het optreden een haast feilloos parcours.
 
Componisten als Wim Mertens, Eric Satie, Yann Tierssen en Ludovico Einaudi vonden hun weg naar de witte en zwarte toetsen en konden het publiek meer dan ontroeren.
 
Het werd een mooi aperitiefconcert waar wij je graag een fragment van laten horen. Veel luistergenot.