Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Tof eethuis "de Commerce" geopend, ... en lekker!

woensdag 10 apr 2013

Woensdag 10 april - Tot de laatste seconde werd er met man en macht gewerkt om alles tijdig klaar te krijgen. Deze voormiddag om 11 uur stipt was het dan zover: Hoeilaart is een handelszaak rijker, een splinternieuw eethuis met een eenvoudige lunchkaart, broodjes, pasta's, slaatjes en na 14u een tearoom met ijsroom, wafels, pannenkoeken, koffie en thee ...
(voor de volledige menukaart, klik je hier).
De zaak wordt uitgebaat door Sara Muyldermans, die haar sporen al verdiende met het meer dan succesvolle Bistro19 in Overijse.
Zoals je op onderstaande foto's kan zien, is de inrichting best gezellig en origineel. Wij proefden de spaghetti en da's alvast een aanrader.Hoeilander.be wenst Sara en haar ploeg een dikke proficiat en veel succes.
 
Je vindt "de Commerce" in de Kerkstraat 3 (achter de kerk).