Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

't Rothfeesten konden rekenen op veel bijval (enkele foto's)

zondag 25 mei 2014

Zondag 25 mei - De 2-jaarlijkse 't Rothfeesten konden ook dit jaar op veel bijval rekenen. Nieuw dit jaar was de grote rode tent die zorgde voor meer comfort alsook dat alle activiteiten in de tent konden doorgaan.
De traditionele barbecue werd wederom gesmaakt, het uitgebreid zelfgemaakt dessertenbuffet kon menig 't Rothenaar bekoren.
De lokale DJ's van dienst gaven het beste van zichzelf en zorgden voor een sfeerrijke avond tot in de vroege uurtjes.
 
De wijkfeesten op 't Roth vormen iedere keer weer een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met onze buurtbewoners. Het viel ons op dat er dit jaar meer nieuwe wijkbewoners present hadden getekend dan in de voorgaande edities, wat we allemaal maar kunnen toejuichen. Geen 't Rothfeesten mogelijk dankzij de steun van de talrijke sponsors, de gemeente Hoeilaart, het 't Rothcomité, de talrijke vrijwilligers en een geschikte feestlocatie.
 
Foto's: KarelVA