Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Supergezellig ontbijt brengt buren van de wijk Molenweem samen!

zondag 31 aug 2014

Zondag 31 augustus - Zelden zo'n mooie locatie gezien als vandaag tijdens het jaarlijkse wijkfeest van de Molenweem. Voor deze editie was gekozen voor een uitgebreid ontbijt met allehande lekkernijen, veel te veel om op te krijgen maar mooi gepresenteert en van topkwaliteit. De inwoners van de Raymond Lauwerstraat, de Weemstraat en de WIllemmatstraat en de onmiddellijk daaraan grenzende straten genoten met volle teugen en de sfeer was bijzonder gezellig. De Molenweem is een wijk met veel jonge gezinnen en dat liet zich merken. De vakantie kon niet beter afgesloten worden! Foto's: JanVA