Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Steegjesrace opnieuw gewonnen door Jorgen Flion uit Huldenberg (video + fotoalbum) UPDATE

dinsdag 23 sep 2014
play video

Dinsdag 23 september - De 3de steegjesrace van Filip Sport en de spordienst was weer een schot in de roos. 48 deelnemers verschenen aan de start - dit jaar geen vrouw - en 41 reden de wedstrijd uit. 10 van hen waren Hoeilanders: Karel Rowies, Dirk Van Haudenhuyse, Hugo Van Essche, Sam Vanderstraeten, Koen Milisen, Herman Van Mofart, Nicolas Mommaerts, Kenneth Terlaeken, Maxim Denys en Koen Demesmaeker.
 
Vooraan in de wedstrijd werd van bij het begin al strijd gevoerd door Jorgen Flion, de winnaar van vorig jaar en Telly Parys. Uiteindelijk won Jorgen overtuigend.  Karel Rowies was de eerste Hoeilander, voor Hugo Van Essche en Sam Vanderstraeten. 
Zonder twijfel is deze steegjesrace een plezante en tevens ook sportief zware activiteit met veel ambiance aan de kerktrappen en op het kruispunt. Wat we een beetje misten was een wedstrijdcommentator die de toeschouwers wegwijs maakte in de wedstrijd. Zo evident is het in dit type wedstrijd immers niet om te weten wie op kop rijdt.  
Filip Sport, de initiatiefnemer die dit jaar door een kwetsuur niet zelf kon deelnemen, is van plan dit voor volgend jaar te verbeteren. 

BijlageGrootte
PDF icon Uitslag Steegjesrace 2014.pdf187.29 KB