Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sportlers Nero's Badmintonclub ontvingen de sportelspelers Huldenberg

dinsdag 17 jun 2014

De Hoeilaarste badminton sportelaars ontvingen, in het kader van hun sporteluitwisselingen,  vorige donderdag 12 juni j.l. de sportelspelers van Huldenberg.  Voor velen een streekderby en een ontmoeting met gekende gezichten,  voor anderen een gelegenheid om eens nieuwe tegenspelers te ontmoeten . Met z’n 13 werd het een zeer gezellige namiddag met aangename en sportieve wedstrijdjes, af en toe op de bank zitten om wat uit te blazen en achteraf een toffe babbel met een verfrissend drankje in de cafetaria. De Hoeilaartse sportelaars hebben de “uitwisselingssmaak” goed te pakken …..