Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Soulstep demonstreert in het GC Felix Sohiecentrum

woensdag 15 mei 2013

Als jonge Hoeilaartse vereniging is SOULSTEP DANCE CREW nu 2 jaar aan het werk om dans te laten leven in ons dorp. Zij organiseren wekelijkse danslessen voor kinderen vanaf 6 jaar, jongeren, jong volwassenen en iets oudere volwassenen. Hun doel is om aan iedereen leuke en kwaliteitsvolle lessen te kunnen aanbieden ... Zowel voor diegenen die voor hun plezier 1 keer per week komen dansen als de meer gedreven dansers die streven naar een dansles op niveau en daar meerdere uren per week aan willen spenderen.
Dit jaar vond SOULSTEP de tijd rijp om naar buiten te treden met hun dansers en de Hoeilanders te laten zien wat zij zoal doen binnen Soulstep. Omdat het soms moeilijk is met woorden uit te leggen welke soorten dans wordt aangeboden en wat dit juist allemaal inhoud, willen zij graag zoveel mogelijk mensen samen brengen om te genieten van een zeer fijn dansmoment op zaterdag 25 mei in het GC Felix Sohie.