Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sneeuwvrij kerstconcert lokt volle kerk (fotoalbum en videofragmenten)

zondag 25 dec 2011

Zondag 25 december - Het jaarlijkse kersconcert van het Davidsfonds en het Ruusbroeckoor kon ook dit jaar rekenen op een ruime belangstelling. Het gevarieerde programma bracht schitterende en ontroerende momenten. Het Ruusbroeckoor stond er en ook pianist-orgelist Wannes Vanderhoeven bracht plezante improvisaties op piano en kreeg de volle medewerking van het publiek dat uit volle borst meezong.
 
Tienerkoor Sopraline was dan weer verantwoordelijk voor enkele warme kippenvelmomenten en Veerle Pauly zorgde voor knap pianospel. Het optreden van "The Day by Day Gospelsingers" kwam wat langzaam op gang maar het tweede deel van het optreden bracht enkele meer dan behoorlijke zangprestaties. Sfeer was er te over.
 
Zoveel variatie zorgde wel voor een iets te lang programma, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door een lekkere receptie met Cava en kerstgebak.
 
Dit kerstconcert blijft een vaste waarde! Volgend jaar komt er een nieuwe editie van "Hoeilanders zingen Kerstmis" met alle aandacht voor talent uit eigen dorp. Een leuk vooruitzicht.
 
Klik hier voor een videofragment van het Ruusbroeckoor. 
 
Klik hier voor een fragment van tienerkoor Sopraline
 
Klik hier voor een fragment van Wannes Vanderhoeven.
 
Klik hier voor een fragment van The Day by Day Gospel Singers.