Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sinterklaas lokt massa kinderen naar De Eekhoorn (fotoalbum)

woensdag 30 nov 2011

Woensdag 30 november - Geen mens die de agenda vna Sinterklaas dezer dagen zou willen overnemen. Weinig supersenioren presteren het om in de korte tijdspanne van een paar weken, onze "lage landen" zodanig te bewerken dat de doelgroep verwend en tevreden het jaar afsluit, overladen met snoepgoed en kadootjes.
 
Vanmiddag waren de meeste Hoeilaartse kinderen te vinden in De Eekhoorn, waar de Gezinsbond zijn jaarlijks sinterklaasfeest organiseerde. Een gezellige boel, luidruchtig, maar vol intens en warm enthousiasme, maakte dat Sinterklaas zich bijzonder welkom voelde en dat is toch wel de eerste voorwaarde voor grenzeloze vrijgevigheid.
 
Sinterklaas is de volgende dagen, nog tot en met 6 december, overal permanent actief en gul voor de 'brave' Hoeilanders.