Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sinterklaas bezoekt scholen (fotoalbum)

dinsdag 06 dec 2011

Dinsdag 6 december - Alvorens weer een jaar te gaan genieten van een verdiende rust, bezocht Sinterklaas vandaag de beide basisscholen. Vanmorgen vroeg, in de omgeving van de Sint-Clemensschool, kwam hij aangereden in een knappe oude open Skoda. De honderden kinderen die hem stonden op te wachten, zongen (schreeuwden ) uit extra volle borst de bekendste liedjes, waarbij duidelijk werd dat "Zie ginds komt de stoomboot" nog altijd het populairst is, zelf al was er uren in het rond geen stoomboot te bekennen.
 
"Kapoentjes" waren er dan weer in overvloed en wat volgde was een feest dat de hele dag zal duren, zowel in de Sint-Clemensschool als in het Groene Dal.
 
Zou de goede Sint durven vragen of alle leerkrachten braaf geweest zijn? En wat zou het antwoord dan zijn? 
 
"SINTERKLAAS" blijft een mooi feest dat de kinderen tot in het diepste van hun  emoties beroert. Wat is het toch mooi om een kind te zijn!