Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sint-Clemenscup niet langer in handen van ouders (fotoalbum)

maandag 24 jun 2013

Maandag 24 juni - Het voetbaltornooi in het Ruusbroecpark, ter gelegenheid van het zomerfeest van de Vrije Basisschool Sint-Clemens was een groot succes met wel 100 deelnemers, gaande van leerlingen tot oudleerlingen, ouders en leerkrachten. De voorbije jaren hadden "de Zeekoeien", een ploeg ouders van 5A, steeds de finale gewonnen maar aan deze heerschappij is ditmaal een einde gekomen en werd de macht gegrepen door een ploeg oudleerlingen o.l.v. Maarten Coorevits (foto). Zij versloegen de Zeekoeien overtuigend in een spannende finale met twee doelpunten verschil.
 
De derde plaats was voor de papa's van de 3de kleuterklas.
 
In de klassencompetitie wonnen 4B en 2B hun reeksen.Hoeilander was er tijdens de finale en maakte een beknopt fotoalbum.