Seniorenweek start met "De Bonanza's"

donderdag 14 nov 2013

Donderdag 14 november - NU zondag 17 november start de seniorenweek met de bonanza's in GC Felix SOhie om 14 uur. Onder dit artikel vind je ook het volledige programma van de seniorenweek in PDF. Maar wat krijg je zondag voorgeschoteld?Je hebt het wel gehad met de zoveelste disco-coverband of de zoveelste I-love-the-90’s- party? Je houdt van melodie en passie? Je hart gaat sneller slaan bij het horen van onvergetelijke muziek van The Beatles, Roy Orbison, The Tremeloes, The Monkees, The Cousins, Jerry Lee Lewis, Tom Jones en andere tijdsgenoten?Je was jong in de jaren ‘60? Of je was misschien niet eens geboren in de jaren ‘60 maar je wil wel eens horen waarover je vader steeds spreekt als hij zegt dat het vroeger zoveel beter was?
 
Mogen wij je dan even De Bonanzas voorstellen?
De Bonanzas brengen u alle popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze vandaag moeten klinken; soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel.
De moderne vertaling van een onsterfelijk repertoire door deze 5 gedreven muzikanten staat garant voor een originele show! Stilstaan wordt quasi onmogelijk wanneer je De Bonanzas in huis haalt. Rock ’n roll, swings, ballads,… alles passeert de revue waardoor een optreden geen seconde gaat vervelen.
 
De Bonanzas delen hun passie voor muziek graag met jou.
 
'the Sixties, a decade to remember'!
 
Met:
Thomas Keersmaekers : zang
Patrick Nys : elektrische gitaar – backings
Steven Van Gool : basgitaar – backings
Hans Claes : keyboard – backings
Bert Rommes : drums
 
www.debonanzas.be Download hieronder het volledige programma van de seniorenweek!

BijlageGrootte
PDF icon seniorenkrant.pdf1.23 MB