Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Senioren verhuisd naar cafetaria GC Felix Sohie

donderdag 01 aug 2013

Bij de start van de zomervakantie verhuisden de wekelijkse samenkomsten van de Hoeilaartse Seniorenraad van het parkpaviljoen naar het Felix Sohiecentrum. Verhuizen brengt steeds wat aanpassingen met zich mee wat ook hier het geval is. De maand juli ging als experiment van start en kende een vrij groot succes. We hebben mogen vaststellen dat de opkomst mooi is en er is zeker nog plaats voor geïnteresseerden.
 
Voor de vrijwilligers is het nog ‘even hun draai vinden’ maar dit komt wel goed. Bij het verschijnen van dit artikel zitten deze vrijwilligers rond de tafel om verdere afspraken te maken. Wie zich geroepen voelt kan deze groep vervoegen en tussendoor ook eens de “service“ verzekeren.
 
De komende weken blijven de bijeenkomsten doorgaan in de cafetaris van het GC Felix Sohie. Om 13.30 u. zetten we alles klaar zodat vanaf 14 uur de kaarters en andere gezelschapsspelers zich kunnen opwarmen en hun (regelmatig toch) titanenstrijd aanvatten. Om 16 u. leggen we de strijdbijl neer en ruimen we alles netjes op.
 
Wie nieuwe ideeën heeft en onze ploeg wil versterken, is steeds welkom. Hopelijk krijgen we de komende weken enkele sterke verlofverhalen te horen bij een kopje dampende koffie of een glaasje frisdrank u aangeboden door de Seniorenraad.