Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Schitterende zondag voor Vormelingen (fotoalbum)

maandag 20 mei 2013

Maandag 20 september - Voor het eerst sinds jaren waren de Plechtige Communie en het Vormsel opnieuw samengevoegd. Met 62 waren ze op de afspraak, de vormelingen die zich de voorbije maanden hadden voorbereid op dit mooie en belangrijke feest, dat ondanks de slechte weersvoorspellingen, toch door een zomers zonnetje werd begeleid. De viering werd voorgegaan door vormheer, Jan Herinckx, de deken van onze regio, en onze pastoor E.H. Roger Nuyts. Het thema van de viering was: "Er brandt een vuur in mij", volledig in het teken van Pinksteren.
Het werd een mooie en verzorgde plechtigheid met mooie teksten en liedjes en warme momenten: zo werden de vormelingen, voor het ontvangen van het Heilig Vormsel door hun peter en meter naar het altaar geleid. De Sint-Clemenskerk zat overvol met familie en vrienden die geen moment van dit feest wilden missen.
 
Je kan hieronder het misboekje downloaden.
 
  Foto's KarelVA.

BijlageGrootte
PDF icon boekje plechtige communie 2013.pdf3.07 MB