Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Schepen kiest zelf winnaar actie "Met Belgerinkel naar de Winkel"

dinsdag 15 jul 2014

Maandag 7 juli - Van 26 april tot 31 mei 2014 deed onze gemeente mee aan "Met Belgerinkel naar de Winkel", volgens de initiatiefnemers de grootste fietspromotiecampagne in Vlaanderen. Uit de 1250 lootjes die in Hoeilaart uitgedeeld werden, koos de schepen van Lokale Economie zelf de winnaar van de hoofdprijs: een fiets! Er kwam geen trekking aan te pas.
 
Wie bij de deelnemende handelaars kwam winkelen met de fiets, kreeg een Belgerinkel-lot. Door dat lootje te registreren op www.belgerinkel.be nam je deel aan de dagelijkse verloting van mooie prijzen. En om het gebruik van de fiets in Hoeilaart extra te promoten, gaf de gemeente ook een fiets weg.
 
Marie-Rose Craps werd door de schepen uitverkoren tot winnaar. Zij mocht de rode Achielle-fiets bij Filip Sport gaan afhalen en ermee naar huis rijden. De fiets combineert klassieke looks met de nieuwste technologie. Hij heeft een batterijverlichting, een sterk AXA-slot en een bruin gelzadel met bijpassende handvatten. Het handgemaakte stalen frame wordt uitgerust met drie naafversnellingen, gecombineerd met sterke rollerbrakes. Het is een handige stadsfiets, tevens geschikt voor langere afstanden. Een echte fiets van bij ons, trouwens: in Zwevezele gemaakt met uitsluitend West-Europese onderdelen.
 
Proficiat Marie-Rose! En dank aan Filip Sport om de fiets gebruiksklaar te maken!
 
Op de foto:
Marie-Rose Craps en haar echtgenoot in gezelschap van Jean-Paul Van Horenbeke, schepen van Lokale Economie, Milieu en Duurzaamheid, Filip Lauwers van Filip Sport en Martine Vanwijnsberghe van de dienst Lokale Economie.