Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Reintjes getemde feeks is mannelijk (video)

donderdag 20 okt 2011
play video

Donderdag 20 oktober - Met "Tem dat Loeder" brengen de jongvolwassenen van toneelgroep Reintje een moderne bewerking van Shakespeare's "Getemde Feeks". Voortaan is het de man die gehoorzaam en onderdanig moet worden en dat levert wel leuke toneelmomenten.
 
De acteurs gebruiken voor dit stuk haast de hele zaal, van podium tot bar en het publiek zit links en recht. De acteursprestaties van Reintjes jongvolwassenen zijn weer meer dan behoorlijk maar dat is sowieso hun handelsmerk.
 
Wij filmden tijdens de repetitie van gisteren wat videofragmenten bij elkaar als voorproevertje.  De beelden werden gemaakt zonder theaterlicht en zonder decor; ruwe beelden dus, zonder regie. 
Reintje speelt volgend weekend op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober om 20 uur in zaal De Eekhoorn. 
 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mimi's Optiek op het gemeenteplein.