Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Reclamestoet blijft een plezante bedoening (fotoalbum)

maandag 22 sep 2014

Maandag 22 september - De plaatselijke middenstand draagt elk jaar zijn steentje bij tot het welslagen van het Druivenfestival. Als je alle bedragen zou samentellen voor de sponsoring van de Lichtstoetwagens en de fuiven, dan kom je tot een meer dan respektabel bedrag, waarvoor dank! De Raad voor Economie zorgt elk jaar voor de reclamestoet en daarvoor stond weer veel volk op het parcours.
 
Wat er ook uit de auto's werd gegooid, te veel om op te noemen, het werd gretig verzameld alsof eenieders leven er van af ging. Dankzij de goede samenwerking met het Druiventeam kon dit op een veilige manier gebeuren wat toch wel het belangrijkst is. Voor wie nog even wil nagenieten hebben we de deelnemende middenstanders in een fotoalbum gestoken.
 
Foto's: JanVA