Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Radio Modern, dancin the night away (fotoalbum)

zaterdag 14 sep 2013

Zaterdag 14 september - De jaren 1950 en '60 hebben iets magisch, ze stralen plezier, vriendschap en vrolijkheid uit, een tijdperk dat het woord verzuring nog niet in het woordenboek had. Dat kon je voelen, gisterenavond in de sporthal. Radio Modern bood Hoeilaart een schitterende programma met veel variatie, knappe muziek, prima muzikanten en nog veel meer sfeermakers. 
Het was een gok om dit op de openingsavond van het Druivenfestival te programmeren maar het publiek, vooral dertigers en veertigers met een stevige dansfysiek, vonden de weg. Wie een concert verwachtte, was er aan voor de moeite. Dit was een avond voor dansers.
 
De ambiance was super. 't Was echt feest en wat wil je meer? Dik in orde!